27 Şubat 2013 Çarşamba

Eğlenceli kutular!

Heyecanla beklediğimiz BARDABAS kutumuz sonunda elimize ulaştı. Ben  "Bardabas" ı alışveriş yaptığım bir siteden gelen flyer sayesinde öğrendim. 2-10 yaş çocuk grubu için her ay içeriği farklı olarak düzenlenmiş kutular evinize gönderiliyor. Aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 12 aylık gibi farklı paket alternatifleri de sunuyorlar. Burada amaç çocuğumuzun zihinsel ve el becerilerini geliştirmek tabi aynı zamanda hayal dünyalarına da güzel bir dokunuş yapmak. İşte bu ay ki kutudan çıkan aktiviteler...

İşte içi sürprizlerle dolu ilk kutumuz :)

İçinden yumuşak bir dünya çıkan ilk poşet, burada amaç çocuklara dünyanın yuvarlak olduğunu, diğer canlılala paylaştığımız evimiz olduğunu öğretmek aynı zamanda ucundan sallanan ip sayesinde çekme, tutma hareketleri ile motor gelişime katkıda bulunmak!

Diğer poşetin içerisinden bir uçak resmi çıktı yanında sulu boyası ile birlikte. Bu da çocuklarımız ile birlikte yapacağımız güzel bir boyama aktivitesi için...


Diğer poşetin içerisinde farklı boyutlarda renkli kağıtlar, yapışkan gözler, tüylü teller olan el işi ve hayal gücünü geliştirecek  malzemeler var. Bu aktivitede amaç çocuğu ne yapmak istediği ile ilgili tamamen özgür bırakarak tüm karakterleri kendisinin yaratmasına izin vermek.

Diğer sürpriz poşet uyku vakti ile ilgili. İçerisinde bulunan küçük el kitabı içindeki görseller ay, battaniye, yastık, bornoz, gece lambası, diş fırçası gibi uyku hazırlığı sırasında ve öncesinde kullanılan objeleri öğrenmeleri için. 

Bir roket projesi! 

Ve çocuklara kendi yastıklarını kendileri yapmaları için gönderilmiş malzemeler :)  
 Bardabas kutularını internet üzerinden sipariş ediyoruz, kargo ücretsiz seçilen pakete göre 29-35 TL arasında bir bedeli var her ay gelecek kutuların. Dilerseniz 5 TL daha vererek kapıda ödeme de yapabilirsiniz. Henüz Beren ile kutu içerisindeki aktiviteleri yapma fırsatımız olmadı o yüzden bu yazı biraz tanıtım yazısı gibi oldu ama kutu gelir gelmez hemen paylaşmak istedim. Tüm annelere tavsiye ederim. Her ay içerik ne olacak, bu ay neler yapacağız gibi bir bekleyiş beni çok heyecanlandırıyor. Zaman geçtikçe Beren de kutuları heyecanla beklemeye başlayacak eminim. Kim düşünmüşse çok güzel düşünmüş! Ayy şimdi Beren uyuyor, uyansa da hemen "dünya" turumuzla başlasak! :)))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder