11 Şubat 2013 Pazartesi

30 yaş kutlamaları önemlidir!

Erkekler için ne ifade eder bilmem ama 30 yaşına basmak kadınlar için önemli bir mevzudur. 20'li yaşların havailiğini geri bıraktığınız, "genç" sıfatının anlamını yitirdiği, orta yaşa atılan ilk adım! Kötü bir etkisi de vardır kadınlar üzerinde, "Eyvah yaşlanıyorum galiba!" paniğinin de ortaya çıkmaya başladığı bir gündür 30 yaş doğum günü. Bu etkiyi azaltmak için özel, güzel, dostlarla dolu kutlanması gerekir. Biz de bu hafta sonu arkadaşımız Buse'nin orta yaşa attığı ilk adımı böyle bir parti ile kutladık. Hem bu güzel geceyi kayıtlara almak hem de farklı bir parti konseptini ilgilenenlerle paylaşmak için blogladım!
Gecenin organizasyonu " in the van" tarafından gerçekleştirilmiş. Kısaca mekan kiralama yöntemi ile özel partiler yapan bir firma, biz çok sevdik, ilgilenenlere duyurulur. Mekan, Taksim'de İstiklal Caddesi üzerindeki Mango'nun karşı sokağında, soldan ikinci apartmanda bir parti mekanı! Mekan sadece parti davetlilerine kapatılmış. 60 TL verip üç yerli ya da iki yabancı içki içilebiliyor. Siz de farklı bir içerik isterseniz konuşup anlaşabilirsiniz. Bence fiyatta güzeldi, içerikte.
Partinin konsepti : "Sexy". Kıyafetler, mekan her şey "SEXY" olacak. Önceden bu konuda bilgilendirildik. Tamam bilgilendirildik de nasıl "sexy" olacağız konusunda baya kafa patlattım, çoluk çocuk sahibi insanım ben yaw :) Hahaha şaka bir yana kıyafet seçmek gerçekten zor oldu benim için. Sonra bir mini, bir tshirt oldu bu iş dedik çıktık yollara kardeşim Melike ile. Geldik sokağa, çıktık yukarı. Güzel kalabalık bir ortam. Herkes birbirini bir şekilde tanıyor. İçkiler geldi, muhabbet, müzik güzel bir kutlama oldu. Detaylar fotoğraflarda saklı!
Girişte, bayan davetliler için jartiyer, erkekler için ise papyon  hediyeleri ile karşılandık.

Aynı zamanda şekerler, çikolatalar da bonus oldu :)



Tüm detaylar "sexy"
Gecenin kahramanı üzerinde striptiz direğinde bir bayan (Buse) olan pastamız da teşrif ettiler.


Sonra biz o Buse'yi öptük !
Hediye jartiyerlerle bir foto çektirmeden olmazdı tabi. 
Sevgili DJ'imiz SAHRA YAZGAN'a da bizleri çaldığı güzel müziklerle coşturduğu için teşekkür ederiz, kendisi özel partilerde, güzel mekanlarda DJ'lik yapıyor. Aklınızda olsun, kendisine facebook üzerinden ulaşabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder