25 Ocak 2013 Cuma

Heyecanlı Blogger iromania!

Sevgili arkadaşım Dışavurum uzun zamandır blog yazarı, onu ve önerdiği birçok kişiyi takip ediyordum. Eskiden beri günlük tutmayı çok severim, arkadaşlarım çok iyi bilirler ki tecrübelerimi, duygularımı aslında aklımda ne varsa paylaşmayı çok severim. ( Hatta bu yüzden biraz fazla konuştuğum da doğrudur) Şimdi fark ettim ki paylaşacak ne kadar çok şey var, neden ben de kendi blog sayfamı yaratıp oradan, buradan, her şeyden bahsetmeyeyim. İleride oğluma da güzel bir hatıra olacak diye düşündüm ve uzaktan izlediğim bu dünyanın içine balıklama girmeye karar verdim. Evet çok heyecanlıyım, neler yazacağım, kimler beni takip edecek, kimler yazdıklarımı okumaktan keyif alacak ya da hiç sevmeyecek merak içerisindeyim. Bu yüzden heyecanlıyım. Bu blogda süslü cümleler, kafiyeli metinler, imlaya önem veren yazılar olmayacak bunu biliyorum. Konuştuğum gibi yazıp, aynı heyecanla paylaşmak isteyeceğim, bundan eminim. İrem'in deli, belki manyak, çılgın, sade, ironik dünyasını paylaşacağım bu yüzden iromania oldum, ayy ne de güzel oldum :) Bu blogu açmamdaki sebep  gibi hayatımdaki birçok şeyde güzel katkıları bulunan Seda Asolar arkadaşıma da buradan teşekkür ederim.

4 yorum:

  1. Ay aglayabilirim... Canimmmm... Yaz, ben seni keyifle okuyacagim. Cok merak ediyorum, neler yapican bugün, Bero'nun 1.5 yaš meziyetleri ne, örgü fotolarini hadi blogla bebegim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ne yazacağım, nelerden bahsedeceğim hiçbir fikrim yok ama başladık bir kere bakalım, adı gibi "iromania" bir durum olacak bakalım :)

      Sil